Rafturi metalice

RAFTURI ARHIVA

– Rafturi metalice arhiva si birou –

Rafturile metalice sunt o solutie optima nu numai pentru spatii industriale, ci si pentru birouri / arhive, permitand depozitarea pe termen mai scurt sau mai lung pentru încărcături ușoare și medii de toate tipurile, precum si eficientizarea spatiului in cladiri.

Sistemele practice si eficiente de arhivare sunt esentiale pentru logistica în cladiri de birouri sau instituții publice precum biblioteci, universitati si muzee, oferind o metoda sigura de depozitare a documentelor, a cartilor, a materialelor de studiu sau a obiectelor pretioase. Pentru multe institutii, stocarea a diverse materiale de lucru în arhiva este esentiala pentru functionarea de zi cu zi, oferind o solutie accesibila care poate fi adaptata pentru a satisface nevoile operationale cheie in functie de mărimea si tipul de cladire unde este necesara arhivarea. Amenajarea arhivelor cu rafturi metalice este o abordare particularizata  permitand ajustarea volumului de stocare necesar si utilizarea maxima a spatiului disponibil.

rafturi metalice arhiva

Daca arhiva este accesata in mod regulat de un numar mare de persoane si costurile trebuie pastrate cat ma jos posibil, sistemele de arhivare cu rafturi metalice fixe, durabile in timp, reprezinta cea mai accesibila solutie. Daca spatiul este limitat, solutia cu ce mai mare flexibilitate si eficacitate o reprezinta rafturile mobile.

Avantajele sistemelor de depozitare metalice:

  • Ofera capacitate maxima de stocare a documentelor in spatiu minim.
  • Design-ul este atractiv si functional, fara a pierde capacitatea si robustetea.
  • Echipat cu accesorii interschimbabile si usor de asamblat ca:

      – polite culisante;
      – arhivatoare dosare;
      – despartitori polita;
      – raft pentru carti;
      – plinte;
      – sertare telescopice;
      – usi.

  • Estetic placut.
  • Gama larga de dimensiuni pentru toate tipurile de cerere.
  • Pot fi usor extinse sau adaptate dimensiunii spatiului datorita sistemului de constructie modular.

Tipuri de rafturi recomandate pentru arhivare: